Efikasna komunikacija i izgradnja dobrih odnosa sa drugima

U čemu je tajna dobrih međuljudskih odnosa?
U razumevanju različitosti i fleksibilnosti. Na koji način?

👉 Ova radionica vam nudi pregršt metoda i alata koji vam mogu koristiti u otkrivanju i razumevanju drugih ljudi, čitanju između redova, slušanju onoga što vam nije rečeno, profilisanju i poboljšanju vaših komunikacionih veština.

Osnovni cilj ove radionice jeste sticanje i primena znanja polaznika iz oblasti poslovnih veština neophodnih za građenje uspešne preduzetničke karijere: veštine komunikacije, pregovaranja i obezbeđivanja podrške.

👉 Na ovoj radionici dobićete odgovore na konkretne situacije, alate u vezi sa poboljšanjem sveukupnih odnosa sa ljudima koji vas okružuju.

Glavne teme radionice su:
☑️ Sami ništa ne možete – obezbedite sebi podršku za realizaciju ciljeva kroz unapređenje veštine komunikacije.
☑️ Načela efikasne komunikacije i mogućnosti njihove primene na poslovanje.
☑️ Ključ uspeha u poslovnoj komunikaciji – uspostavite dobre odnose međusobnog poverenja i razumevanja.
☑️ Rešavanje konfliktnih situacija, tehnike vršenja uticaja.

Dobijeni alati polaznicima omogućavaju da: ovladaju bazičnim principima veštine komunikacije, efektivno komuniciraju i grade dobre odnose sa okruženjem, konstruktivno rešavaju konflikte, unaprede interpersonalnu komunikaciju.

👉 Učešće se ne naplaćuje i broj mesta je ograničen (10 učesnika), tako da je obavezna prijava putem reg. upitnika
https://forms.gle/8SV3j4ycKd6jyjK46

👉 Radionica se realizuje u okviru projekta “Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva“, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira se kroz WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support

Komentara 0

Leave a Reply