Pokreni se, pronađi se

Pokreni se, pronađi se je kooperativna društvena igra koja omogućava drugačiji pristup ličnom i profesionalnom razvoju. Igra animira igrače da odgovore na postavljana pitanja, putem samorefleksije i da deluju, kako bi unapredili sebe i svoju karijeru.

Putem ove igre, uvidećete kreativne načine za razvoj vaše karijere i naučiti kako da bolje upoznate i razvijete sebe, postavite ciljeve (šta želite da postignete) i radite na njihovoj realizaciji.

Tokom igre učesnici daju – upisuju odgovore (na radne listove) sami sebi putem koučing procesa, koji ima za cilj da učesnike (igrače) provede kroz uvide u lične veštine i talente, preko spoznaje “šta volite da radite” do toga “šta želite da postignete”. Takođe, tokom igre učesnici uče kako da procenjuju i vrednuju ideje.

UPUTSTVO za igru: Igru počinjete od polja “start”, u kome postavljate vaš prvi cilj i zapisujete ga na radni list br. 1, u centar. Na svakom narednom polju izvlačite jednu karticu iz ponuđene kategorije, koja sadrži određeno pitanje. Odgovor na postavljeno pitanje upisujete na određeno mesto (obeleženo istim simbolom kao pitanje) u radnom listu.

Nakom završetka prvog dela igre (4 kategorije pitanja) dolazite do polja “sada” i početka drugog dela. U drugom delu, pitanja se nalaze na radnom listu br. 2. 

Cilj igre je da obiđete sva polja i da odgovorite na sva pitanja.

Game design: Novosadski edukativni centar & Aleksandra Domić Game plan PR

Komentara 0

Leave a Reply